449,00 zł
Dysza spieniająca mleko do ekspresu Saeco Lirika OTC (One Touch Cappuccino) – komplet.
192,00 zł
Dysza spieniająca mleko do ekspresów Saeco Lirika Plus – komplet.
59,00 zł
obróbka: Anaerobic
profil sensoryczny: żółta śliwka, truskawka, karmel, kwiaty, czarna herbata
260,00 zł
PRZEGLĄD AUTOMATYCZNEGO EKSPRESU DO KAWY w serwisie CAFFE GRANO*Cena obejmuje: transport kurierem w obie strony za pośrednictwem kuriera DPD
diagnostykę
odkamienianie (odkamieniacz wliczony w cenę)
smarowanie bloku (smar wliczony w cenę)
regulację młynka
czyszczenie
ewentualną wymianę uszczelek *CENA NIE DOTYCZY EKSPRESÓW Z ZABUDOWANYM BLOKIEM I PODŁĄCZENIEM DO WODYw celu wyceny ...
132,00 zł
zestaw zawiera:Biały, ceramiczny dripper Hario V60-01 (możliwość przygotowania 1-2 filiżanki kawy)
Oryginalne papierowe filtry do dripa marki Hario
Kawa Caffe Grano Santos jasno palona 250g
15,00 zł
Zestaw płynów do konserwacji ekspresu CAFFE GRANO Zestaw zawiera: Płyn do czyszczenia dysz mleka CAFFE GRANO 50 ml Odkamieniacz w płynie ekspresów do kawy CAFFE GRANO 50 ml
395,00 zł
Dysza spieniająca mleko do ekspresów Saeco z linii Aulika – komplet.
26,00 zł
Kolor: kremowy z brązowym wnętrzem i logoWymiar kubka:
średnica - 9 cm
wysokość - 9 cm
pojemność - 0,45 l
34,99 zł
Jednym z efektów współpracy CAFFE GRANO i ORLEN WISLA PŁOCK jest KAWA NAFCIARZA - przygotowana specjalnie dla klubu przez naszą palarnię.
To klasyczna średnio palona kawa pod ekspresy i kawiarki, oparta na ziarnie z Brazylii.
86,10 zł
Dysza gorącej wody do ekspresu Saeco Lirika OTC (One Touch Cappuccino).
47,97 zł
Dedykowany środek Saeco pomagający usunąć pozostałości mleka z obiegu mlecznego.W opakowaniu 6 torebek o wadze 2g każda.
45,00 zł
UNIWERSALNY ZESTAW KONSERWACYJNY DO WSZYSTKICH MAREK EKSPRESÓW
69,00 zł
To największa baza wiedzy w historii polskiej kawy. 300 kawiarni, kilkadziesiąt restauracji, piekarni, cukierni i barów z kawą specialty i wyciągnięte na podstawie zebranych danych wnioski oraz przewidywania dotyczące nadchodzących trendów. Obowiązkowa pozycja dla podróżników, osób związanych z branżą hospitality i wszystkich amatorów kawy.
- 1
- 2