59,00 
(0)
obróbka: Anaerobic profil sensoryczny: żółta śliwka, truskawka, karmel, kwiaty, czarna herbata
39,00 
(0)
Cup score SCA: +80 pkt. (specialty). Blend charakteryzuje się bogatym profilem sensorycznym w którym możemy wyczuć : słodycz karmelu, prażone orzechy, suszone owoce figi, kwasowość jabłka o  długim i przyjemnym finiszu waniliowo - czekoladowym.
49,00 
(0)
obróbka: Natural profil sensoryczny : Cytryna, brzoskwinia, cola, owoce tropikalne, kwiaty czarnego bzu
59,00 
(0)
obróbka: washed/mokra profil sensoryczny : słodkie jabłko, morela, liczi, klementynka, kakao, bergamotka z lawendowym finiszem
25,90 
(0)
Mieszanka herbat z kolekcji Specialty Classics, 5 smaków po 5 saszetek zapakowane w eleganckie koperty.
18,90 
(0)
Susz owocowy o składzie: dzika róża, hibiskus, pomarańcza, granat oraz naturalny aromat truskawki, marakui i cytryny.
16,90 
(0)
Czarna herbata cejlońska English Breakfast bez dodatków.
16,90 
(0)
Czarna herbata cejlońska z dodatkiem aromatu bergamotki.
16,90 
(0)
Zielona herbata najwyższej jakości bez dodatków w wygodnych, ekspresowych torebkach.
39,00 
(0)
obróbka: natural nuty: czarna herbata, brązowy cukier, cytrusy
14,00 
(0)
Napój roślinny Sproud™ produkowany jest z suchego, żółtego grochu uprawianego w Europie. To proces podczas którego pozyskuje się czyste białko z grochu.
14,00 
(0)
Napój roślinny Sproud™ produkowany jest z suchego, żółtego grochu uprawianego w Europie. To proces podczas którego pozyskuje się czyste białko z grochu.
14,00 
(0)
Napój roślinny Sproud™ produkowany jest z suchego, żółtego grochu uprawianego w Europie. To proces podczas którego pozyskuje się czyste białko z grochu.
31,20 
(0)
Jak co roku przygotowaliśmy dla Was limitowane edycje kaw świątecznych :) Tym roku są to blendy dwóch kaw specialty wypalone pod espresso oraz przelewy. Mieszanka pod espresso to średnio palony blend 70% Brazylii Cerrado Carmo Parainaba (cup score 84,5, natural) oraz 30% Etiopii Yirgacheffe Gr.2 (cup score:85 ,Mixed Heirloom).
24,90 
(0)
Basilur Darjeeling to kompozycja starannie wyselekcjonowanych delikatnych listków FTGFOP1 z plantacji położonych powyżej 2000 m. n. p. m. u podnóży indyjskich Himalajów.
24,90 
(0)
Zielona herbata cejlońska z dodatkiem naturalnego aromatu poziomki.Delikatny smak naparu znakomicie uzupełnia owocowy akcent.
24,90 
(0)
Czarna herbata cejlońska BOPF 100% z dodatkiem naturalnego aromatu mandarynki oraz wanilii z kremem.Wspaniale owocowa idealnie smakuje o każdej porze dnia.
24,90 
(0)
Czarna herbata cejlońska BOPF 100% z dodatkiem naturalnego aromatu słodkiej wiśni.Wspaniale owocowa idealnie smakuje o każdej porze dnia.
24,90 
(0)
Czarna herbata cejlońska z dodatkiem jabłka oraz naturalnym aromatem cytryny i limonki.Saszetki pakowane oddzielnie, pełen aromat w każdej filiżance.
49,90 
(0)
Mieszanka herbat z kolekcji Magiczne Owoce 4 smaki po 10 saszetek.
24,90 
(0)
W opakowaniu znajdziesz 4 rodzaje herbat czarnych z dodatkiem owoców: Truskawka z kiwi, Malina z dziką różą, Cytryna z limonką oraz z owocami egzotycznymi. Saszetki pakowane oddzielnie.
20,00 
(0)
Gęsty syrop o mocnym, karmelowym smaku przełamanym delikatną nutą soli , wykonany według tradycyjnej receptury bez dodatków chemicznych. Sprawdza się idealnie jako dodatek do kawy, herbaty, deserów i wypieków.
39,00 
(0)
obróbka : mokra SCA cup score: 83,25 pkt nuty: czarna herbata, czerwone owoce, czekolada, marcepan.
35,00 
(0)
Kawa przygotowana dla tradycjonalistów szukających „mocnej, nie kwaśnej”
34,99 
(0)
Jednym z efektów współpracy CAFFE GRANO i ORLEN WISLA PŁOCK jest KAWA NAFCIARZA - przygotowana specjalnie dla klubu przez naszą palarnię. To klasyczna średnio palona kawa pod ekspresy i kawiarki, oparta na ziarnie z Brazylii.
99,00 
(0)
Zestaw pozwala na przygotowanie kawy o wyjątkowym aromacie i bogatym smaku w prosty i szybki sposób.
33,00 
(0)
To blend (mieszanka) naturalnej brazylijskiej Arabiki i mytej Robusty z Rwandy. Średnio ciemne palenie z przeznaczeniem do parzenia metodami ciśnieniowymi.
199,00 
(0)
Jak zaparzyć kawę w ekspresie ciśnieniowym lub kawiarce? Na co zwrócić uwagę, by wydobyć z ziarna to, co najlepsze? Z nami nauczysz się zaparzania kawy ciśnieniowymi metodami!
199,00 
(0)
Jak zaparzyć kawę w dripperze, Chemexie czy Aeropressie? Na co zwrócić uwagę, by wydobyć z ziarna to, co najlepsze? Z nami nauczysz się zaparzania kawy alternatywnymi metodami!
20,00 
(0)
Pierwszy smak, stworzony przez firmę mount caramel. Klasyczne połączenie delikatnie karmelizowanego cukru z akcentem miodu.